Welkom bij onze website partnerschap

Wij creëren digitale ervaringen die boeien, motiveren en converteren

We creëren een partnerschap om uw online aanwezigheid te ontwikkelen

Ons website programma biedt kleine en middelgrote bedrijven de mogelijkheid om met een frisse blik naar hun onderneming te kijken, te bepalen wat het belangrijkst is en hun online aanwezigheid vorm te geven.

Altijd directe communicatie met ons team in Oosterhout

Reserveer gerichte tijd om aan je bedrijf te werken.

Begin vanaf nul of geef een bestaande website een nieuwe start

Ontdek waarom bedrijfseigenaren hun website niet optimaal benutten

Gebrek aan uniekheid en personalisatie

Professionele website laten maken bij Lungo Media.

Bij Lungo Media begrijpen we dat elk bedrijf zijn eigen, unieke verhaal heeft. Wij gaan grondig met je samenwerken om de kern van jouw merk nauwkeurig vast te leggen. Onze creatieve ontwerpers zullen een op maat gemaakte website ontwikkelen die niet alleen jouw producten en diensten representeert, maar ook de diepgaande bedrijfscultuur en kernwaarden uitstraalt. Hiermee creëren we een sterke band tussen websitebezoekers en jouw merk, wat op zijn beurt resulteert in loyale klanten voor de lange termijn.

Technische complexiteit en onderhoud

Professioneel website onderhoud bij Lungo Media.

Bij Lungo Media begrijpen we de waarde van moeiteloos websitebeheer. Onze websites zijn ontwikkeld met WordPress, een platform dat het onderhouden van je website eenvoudig maakt. Met WordPress kun je gemakkelijk inhoud bewerken, nieuwe pagina’s toevoegen en zelfs functionaliteiten aanpassen via intuïtieve interfaces. Dit resulteert in tijdsbesparing en kostenbeheersing voor technische ondersteuning, terwijl je tegelijkertijd volledige controle behoudt over je online aanwezigheid.

Traagheid en slechte prestaties

Verbetering van slechte website prestaties bij Lungo Media​.

Bij Lungo Media begrijpen we het cruciale belang van snelheid voor een succesvolle online ervaring. Onze ervaren ontwikkelaars implementeren geavanceerde snelheidsoptimalisaties, zoals afbeeldingscompressie, caching en code-optimalisatie. Hierdoor ontstaat een website die niet alleen razendsnel laadt, maar ook hoog scoort in zoekmachines. Dit resulteert in verbeterde zichtbaarheid, verkeer en uiteindelijk meer conversies.

De kracht van gerichte klantenwerving

Het ultieme doel van een website is klanten binnenhalen. Het gaat niet alleen om het verstrekken van relevante informatie aan bezoekers, maar ook om hen te overtuigen om voor jouw aanbod te kiezen en uiteindelijk actie te ondernemen. Hoewel dit logisch lijkt, is het in de praktijk een complex proces. Hoe ga je hier eigenlijk mee om?

Bij Lungo Media begrijpen we dat de kunst van het bouwen van een website verder gaat dan slechts een aantrekkelijk ontwerp. Onze focus ligt op het creëren van een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en doelgericht. Door zowel gebruikers als zoekmachines aan te spreken, realiseren we daadwerkelijke klantgeneratie.

DOPHARMA

ASSOS-STORE BE

IRONMANAGERS

BELCRUM BARBERSHOP

ACTIE REACTIE

Door een professionele en gebruiksvriendelijke website te creëren die naadloos aansluit bij hun missie en visie, heb ik bijgedragen aan het versterken van hun online aanwezigheid en merkimago. De website fungeert als een centraal platform voor klanten, partners en stakeholders om relevante informatie te verkrijgen over hoogwaardige veterinaire geneesmiddelen

Door een geoptimaliseerde en boeiende website te creëren, heb ik bijgedragen aan het vergroten van hun online zichtbaarheid en het bereiken van een bredere doelgroep. De website weerspiegelt de traditie en missie van het bedrijf, en biedt een gemakkelijke en informatieve ervaring voor bezoekers. Dit heeft geleid tot een verhoogde betrokkenheid en interesse in hun hoogwaardige fietssportuitrusting. De website fungeert als een effectief verkoopkanaal en heeft het merk geholpen om te groeien en te floreren in de digitale wereld.

Door middel van inspirerende promotievideo’s en levendige sportfotografie heb ik de unieke sfeer van de triathlonvereniging vastgelegd en overgebracht. Dit heeft geleid tot een grotere zichtbaarheid en interesse van potentiële leden die op zoek zijn naar een gemeenschap van toegewijde triatleten. Het visuele materiaal heeft de passie en toewijding van Ironmanagers Nederland tastbaar gemaakt, waardoor aspirant-triatleten worden aangemoedigd om deel te nemen aan de uitdagingen en prestaties van de vereniging. Dit heeft niet alleen geleid tot een groei in het ledenbestand, maar ook tot een versterking van de identiteit en impact van Ironmanagers Nederland binnen de triatlonwereld.

Door doelgerichte en boeiende inhoud te ontwikkelen en te delen via diverse sociale kanalen, heb ik bijgedragen aan het vergroten van de naamsbekendheid en het bereiken van een bredere doelgroep. Het visuele materiaal dat ik heb gecreëerd, heeft de authentieke sfeer en vakmanschap van de barbershop vastgelegd, waardoor een emotionele band met klanten is ontstaan. Dit heeft geleid tot een groeiende gemeenschap van volgers en betrokkenheid op sociale media, wat op zijn beurt heeft bijgedragen aan een toename van klanten en boekingen.

Door een gebruiksvriendelijke en professionele website te ontwikkelen, heb ik Actie Reactie in staat gesteld om hun diensten en missie duidelijk te communiceren naar hun doelgroep. De website fungeert als een centrale hub voor informatie en interactie. Daarnaast heeft het promotiemateriaal, dat zowel visuele als emotionele elementen bevat, geholpen om de kernboodschap van Actie Reactie over te brengen en een blijvende indruk achter te laten bij het publiek. Dit heeft geleid tot een grotere bekendheid en betrokkenheid bij potentiële klanten en stakeholders.

Waar we om bekend staan

Verbluffende, content rijke websites

Onze Lungo Media design team begint met uw branding, logo, kleuren en typografie en brengt deze tot leven in een unieke visuele representatie die de waarden van uw bedrijf daadwerkelijk weerspiegelen.

Website lidmaatschap van Lungo Media

Voortdurende hulp

Verbeter uw online aanwezigheid en bouw een duurzame samenwerking met Lungo Media op door lid te worden van ons website programma. Het is meer dan alleen een website; het is een platform om de groei van uw bedrijf te stimuleren.

Geen initiële kosten

Website ontworpen

Website ontwikkeld

Website gehost

Onbeperkte ondersteuning

Onbeperkte updates

Hosting inbegrepen

Beveiliging inbegrepen

Mogelijkheid tot upgraden/
downgraden

Altijd de mogelijkheid om te
stoppen

Proces van website ontwikkeling

Design door Lungo Media

1. Ontdekkingsgeprek

Een Zoom-gesprek van 30 minuten om elkaar beter te leren kennen en te bespreken hoe een nieuwe website kan bijdragen aan uw bedrijfsstrategie.

2. Project start workshop

Een workshop van 2 uur om uw merk te verkennen, de benodigde materialen te bespreken en de pagina’s die in uw website moeten worden opgenomen.

3. Beta-ontwerp

We nemen 3 tot 4 weken de tijd om uw website-bèta op te bouwen. Tijdens deze periode blijft uw huidige website actief. We houden u op de hoogte van updates terwijl we bezig zijn.

4. Beta-revisie

Het LM-team presenteert uw website-bèta. We nemen eventuele feedback in ontvangst en beginnen vervolgens de laatste hand te leggen aan het ontwerp.

5. Website-lancering

De grote dag. We zullen uw domeininformatie bijwerken om uw URL naar de nieuwe website te verwijzen. We veranderen uw e-mail of servers niet.

6. Voortdurende updates

Het Lungo Media-team staat altijd klaar om ondersteuning te bieden en updates aan uw website door te voeren. Stuur ons gewoon een e-mail en we gaan aan de slag.

Website programma

Wij bieden flexibele maandelijkse en jaarlijkse betalingsmogelijkheden aan. U kunt op elk moment uw plan upgraden of wijzigen naarmate uw bedrijf groeit. Onze website programma's omvatten professioneel website ontwerp, ontwikkeling en onbeperkte updates verzorgd door ons eigen design team.

Start hier jouw project

Bereik ons hier

Onze Lungo Media design team begint met uw branding, logo, kleuren en typografie en brengt deze tot leven in een unieke visuele representatie die de waarden van uw bedrijf daadwerkelijk weerspiegelen.

De ervaring

Nadruk op Productiviteit & Organisatie

We hebben een website ontwerp proces ontwikkeld dat uw merk inspireert. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën op het gebied van communicatie, planning en ontwikkeling, hebben we een frisse ervaring gecreëerd die duidelijkheid brengt in uw bedrijf.

Gedurende dit proces zult u waarschijnlijk oplossingen vinden die u kunt implementeren in uw eigen bedrijf. Onze samenwerkingen zijn erop gericht om nieuwe ideeën te ontdekken die u inspireren om uw bedrijf te laten groeien.

Laatste projecten

Ontdek enkele van de recente projecten waar ons team aan heeft gewerkt

Ironmanagers

Sport fotografie

Sport fotografie

Schoonheid in Stijl

Web design

Web development

Assos-store be

Web desgin

Web development