Maandelijkse foto & video content

Lungo Media zorgt ervoor dat jouw bedrijf altijd beschikt over de content die het nodig heeft door een consistente maandelijkse levering van foto- en videomateriaal te bieden.

Foto & video + social media management

Content programma

Lungo Media is enthousiast om ons nieuwe content lidmaatschap programma aan te bieden. Als lid ontvangt jouw bedrijf alle benodigde foto- en videomateriaal om een consistente marketing te behouden

Toegewijd aan consistentie

Met ons content lidmaatschap garanderen we dat je een consistente marketingaanpak aanhoudt. Het is onze verantwoordelijkheid om u te voorzien van de benodigde digitale middelen om uw inhoudskalender te ondersteunen.

Ontdek jouw merkidentiteit

Door onze voortdurende samenwerking helpen we uw merk, stijl en stem vorm te geven met behulp van boeiende foto’s en video’s. Het resultaat is herkenbare content die diep resoneert met uw doelgroep.

Aangepast aan jouw doelstellingen

Sluit elke maand af met een planningsworkshop waarin we ingaan op uw doelen voor de komende maand. Dit zorgt ervoor dat onze productie is afgestemd op de belangrijkste aspecten van uw bedrijf, waardoor we op maat gemaakte inhoud kunnen leveren.

Hoe we het proces een kickstart geven

Beginnen

Voordat we de lichten en camera instellen, willen we uw team leren kennen, zodat we een geschikt lidmaatschap kunnen selecteren.

De eerste stap is een verkennend gesprek van 30 minuten om elkaar beter te leren kennen. Misschien zijn we zelfs nu al met elkaar in gesprek. We bespreken jouw bedrijf, merk en hoe content waarde kan bieden. Aan het einde van dit gesprek zullen we een aanbeveling doen voor het meest geschikte lidmaatschap.

Om content te creëren die in lijn is met de visie van jouw bedrijf, de doelen en de esthetiek, is het essentieel dat we de tijd nemen om te praten over de algehele merkstrategie.

Dit is een workshop van twee uur, geleid door de merkstrateeg van Lungo Media. Hij neemt jouw team mee in missie, visie, waarden, doelmarkt, klant personages, kenmerken en eigenschappen.

De laatste stap van onboarding is om toe te passen wat we hebben geleerd in onze merkstrategie-workshop. In deze workshop contentstrategie bespreken we hoe we content kunnen creëren om de algehele merkstrategie te helpen realiseren.

Sommige bedrijven creëren inhoud om leads te krijgen, sommige creëren om SEO te verbeteren en sommige creëren om de bedrijfscultuur op te bouwen. We willen een unieke strategie voor uw bedrijf ontwikkelen.

Hoe het programma werkt

Het maandelijkse proces

Maandelijks werkt het contentteam van Lungo Media met u samen om op maat gemaakte inhoud te bedenken, te produceren, te verfijnen en te leveren die aansluit bij uw zakelijke doelstellingen.

Tijdens productiedagen werken we samen met uw team ter plaatse om boeiende content vast te leggen. Met een goed voorbereid plan in de hand streven we de hele dag door naar productiviteit en efficiëntie.

Productiedagen kunnen op verschillende locaties in het gebied van Noord-Brabant worden gehouden, waaronder uw kantoor, evenementen of werklocaties. Voor reizen buiten een straal van 50 km vanaf het Lungo Media kantoor wordt een kilometervergoeding van 85 cent per km toegepast.

Houd er rekening mee dat productiedagen zijn gepland van maandag tot en met vrijdag, tijdens standaard kantooruren van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Vooraf werken we proactief goed gestructureerde plannen uit. Aan het einde van elke maand houden we planningsworkshops, die doorgaans 1-2 uur duren, om te anticiperen op de inhoudsvereisten van de komende maand. Deze workshops kunnen zowel bij ons in de studio als bij u op kantoor plaatsvinden.

Na een productie laden we ons op met een goeie kop Lungo en duiken we in het montageproces.

Voor veilige opslag en gemakkelijke toegang wordt alle inhoud veilig opgeslagen in Google Drive.

Lungo Media zorgt voor het beheer van de aanwezigheid van uw bedrijf op sociale media op Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, YouTube en Google. Onze diensten omvatten proactieve betrokkenheid van de gemeenschap en het regelmatig plaatsen van inhoud.

Manage jouw content

Interactieve werkplek

Werk samen met het Lungo Media content team via onze digitale interactieve werkplek, waar we kunnen communiceren, bestanden kunnen delen en creatieve ideeën kunnen genereren. Deze speciale ruimte is ontworpen om onbeperkte creativiteit en naadloze samenwerking te bevorderen.

Foto & video content + social media management

Content programma

Kies uit onze maandelijkse programma's die zijn afgestemd op uw vereisten. Zonder opstartkosten of langetermijncontracten kunt u genieten van de voordelen van uitzonderlijke content die rechtstreeks aan uw team wordt geleverd. Content + Social-pakket omvat volledig social media beheer en berichten plaatsen.

Overzicht programma

Welke soorten video's kunnen we maken?

Korte video’s duren minder dan 1 minuut, middellange video’s duren minder dan 3 minuten. Deze kunnen onder andere bestaan uit cinematografische beelden, interviews, drone-opnames of timelapse-beelden.

Welke soorten foto's kunnen we maken?

Foto’s kunnen recente projecten, producten, teamleden, werklocaties, kantoorruimtes en meer omvatten. Als het zich in de buurt van Oosterhout bevindt, kunnen we het fotograferen.

Welke sociale platforms beheren jullie?

We beheren jouw bedrijfsaccount op Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Twitter, YouTube en Google. Dit omvat actieve betrokkenheid bij de gemeenschap en regelmatige berichtplaatsing.

Hoe wordt het beheer van sociale media afgehandeld?

Lungo Media biedt onze leden professioneel beheer van sociale media. We creëren content samen met jou, bewerken het, sturen het ter goedkeuring naar je toe en verzorgen vervolgens het plaatsen en de betrokkenheid van gebruikers.

Kunnen we video's combineren om een langere video te maken?

Ja. Bijvoorbeeld, drie korte video’s kunnen worden vervangen door één middellange video.

Hoe lang duurt het bewerken?

Foto’s worden binnen 2-3 werkdagen geleverd, korte video’s binnen 2-3 werkdagen, middellange video’s binnen 3-5 werkdagen en lange video’s binnen 4-6 werkdagen.

Waarom is het beperkt tot Noord-Brabant?

Ons team is gevestigd in Oosterhout, Noord-Brabant. Het is voor ons belangrijk dat we persoonlijk met jouw bedrijf kunnen samenkomen voor planningsworkshops en productiedagen.

Waar kunnen foto-/videomateriaal worden opgenomen?

We reizen binnen een straal van 50 km vanaf ons kantoor aan de Vrachelsedijk 81, 4904TA, Oosterhout. Daarbuiten wordt de reis in rekening gebracht tegen €0,60 cent per km. 

Wie creëert onze content?

Alle content wordt gemaakt en bewerkt door ons lokale team in Oosterhout. Onze studio bevindt zich buiten het centrum van Oosterhout aan de Vrachelsedijk.

Hoe werkt de samenwerkingsruimte?

Bij het opzetten van je lidmaatschap nodigen we je teamleden uit voor ons samenwerkingsplatform. Hier communiceren we, brainstormen we en delen we bestanden. Geen eindeloze email conversatie meer nodig.

Hoeveel tijd moet ik hieraan besteden?

Elk plan omvat een maandelijkse planningsworkshop van 1-3 uur. Daarna omvat het Starter Kit-plan 4-6 uur on-site productie, het Growth Minded-plan 8-12 uur on-site productie en het Red Carpet-plan 12-14 uur on-site productie.

Zijn er langlopende contracten?

Nee. Jouw bedrijf kan op elk moment opzeggen. Je blijft eigenaar van alle eerder gecreëerde inhoud tijdens je lidmaatschap. Ons doel is om een gezonde, langdurige samenwerking aan te gaan die jouw bedrijf en doelen begrijpt.

Kan een productiedag in het weekend plaatsvinden?

Lungo Media is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. We plannen geen productiedagen in het weekend. We gebruiken die tijd om op te laden, zodat we er volgende week weer klaar voor zijn.

Op welk tijdstip kan een productiedag plaatsvinden?​

Lungo Media is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. We plannen productiedagen tijdens deze tijdsperiode.

Op zoek naar een eenmalig project?

Naast ons lidmaatschapsprogramma werkt Lungo Media samen met lokale bedrijven om losse video- en fotomateriaal aan te bieden. Vraag naar onze content-menukaart en ontdek wat we te bieden hebben.

Laatste projecten

Ontdek enkele van de recente projecten waar ons team aan heeft gewerkt

Ironmanagers

Sport fotografie

Sport fotografie

Schoonheid in Stijl

Web design

Web development

Assos-store be

Web desgin

Web development