Vindt ons hier.

Bezoek adres

Vrachelsedijk 81
Oosterhout, Noord-Brabant

Contacteer ons

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
NAAM(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het geheime ingrediënt

Onze klantrelaties

Onze projecten zijn zorgvuldig opgebouwd om duurzame partnerschappen met onze klanten te smeden. Samen bouwen we aan een online aanwezigheid die met de tijd evolueert.

Niki de Rijke

@tanneryleather

“Mijn samenwerking met Lungo Media als startende ondernemer was een gamechanger. Ze begrepen mijn visie en hebben een prachtige en functionele website gebouwd.” 

Svajune Kyburyte

@assos-store be

“Wat ons echt heeft geïmponeerd, is de professionaliteit en efficiëntie van Lungo Media. Ze hebben geluisterd naar onze wensen en ideeën en deze omgezet in een prachtig ontwerp. Het was een waar genoegen om met hun team samen te werken.”

Pepe van Herpen

@peqo

“Ik beveel Lungo Media ten zeerste aan voor hun uitzonderlijke services. Ons restaurant haar aanwezigheid is gegroeid met 240% sinds dat zij de website hebben verbeterd. Het was super prettig om met Rik samen te werken!”

Ron de Bruijn

@dopharma

“Het werken met Rik was een waar genoegen. Zijn snelle communicatie, aandacht voor detail en het vermogen om binnen deadlines te leveren, hebben van hen een partner van onschatbare waarde gemaakt.”